Du modtager dette fordi du har tilmeldt dig Sønderborg Rideklubs nyhedsbrev.

MedlemsmØdet udsÆttes

På grund af uforudsete begivenheder for flere bestyrelsesmedlemmer bliver vi nød til at udsætte medlemsmødet.

Mødet afholdes i stedet mandag d. 23/4 kl. 19.30 i cafeteriet.

Indholdet på mødet er primært for opstaldere, da emnerne vil være medicin, pas, vaccination og opstaldningskontrakter. Vi arbejder på at få en dyrlæge til at komme og fortælle om reglerne for medicin i stalden. Dette er vigtig information. Hvis reglerne ikke overholdes kan man få en ret stor bøde. Det er ikke SØR der får bøden, men den der overtræder reglerne.

Kursus i ringridning

N�r en tradition stadig efter 100 år er levende som aldrig før, m� den rumme ganske særlige kvaliteter!

Rytterkomit� fra Ringriderfesten i Sønderborg har taget initiativ til at invitere flere rytter med ind i denne sjove aktivitet. Derfor vil vi i samarbejde med dem tilbyde undervisning i ringridning i maj og juni. Undervisningen vil foregå i den lille hal eller udendørs onsdage kl. 19.30-21.30. med start d. 2/5. Tilmeld dig på opslag i forhallen. Alle kan deltage både b�rn og voksne.

Arbejdsdag

Lørdag d. 14/3 havde vi arbejdsdag på SØR med ca. 30 deltagende børn og voksne. Vi fik lavet to nye folde og skåret en del buskas væk fra indhegningerne. Stor tak for indsatsen til de deltagende. Vi havde en hyggelig og arbejdsom dag i flot solskin.

Vi er ikke helt færdig med at få foldene klar til 1. maj. Hvis du ønsker at benytte foldene, er det obligatorisk at hjælpe. Hvis du ikke kunne være med i lørdags, så henvend dig til Rasmus og få en opgave, som du kan løse, når du har tid. Hvis der kommer  tilmeldinger holder vi arbejdsdag igen på lørdag. Du kan skrive dig på listen i forhallen.

Obligatoriske sikkerhedsregler

Alle klubber skal fremover have et sæt sikkerhedsregler i overensstemmelse med forbundets betingelser for optagelse af nye rideklubber. Der vil i løbet af foråret komme en vejledning i forbindelse med gennemførelse af denne regel, ligesom der kommer forslag til standard sikkerhedsregler. Kravene i forbindelse med sikkerhedsvejledning er bl.a., at:

" Alle rider med sikkerhedsgodkendt ridehjelm
" Alle rider med fodtøj beregnet til ridning
" Alle u/18 år benytter sikkerhedsvest ved springning
" I ridehallen/banen må der ikke være tilskuere og/eller andre personer end ryttere og undervisere samt evt. trækkere

I den forbindelse skal det præciseres, at sportsreglementets bestemmelser m.m. fortsat er gældende i forbindelse med afvikling af stævner under Dansk Ride Forbund, og FEI s reglement er gældende ved afvikling af internationale stævner i Danmark.

Sør's bestyrelse vil udarbejde et sæt sikkerhedsregler for SØR. Disse vil blive tilgængelige på vores hjemmeside samt blive beskrevet i en folder.