Du modtager dette fordi du har tilmeldt dig S�nderborg Rideklubs nyhedsbrev.

Hej Dorte,

Reception for Rasmus

Fredag d. 1. juni kl. 16.30 vil vi gerne invitere alle medlemmer til en lille reception for at sige farvel til Rasmus som staldmester og velkommen til Rasmus som springunderviser. Kom og få en forfriskning, og vær med til at sige tak for, at Rasmus har passet så godt på vores heste.  MVH Bestyrelsen.

Flotte resultater for S�nderborg Rideklub i Sydjyske Mesterskaber

Pony springholdet opnåede en flot 3. plads med rytterne Sarah Hjortgaard, Sofie Stentoft Byllemos, Cathrine Møller, Mai Schnoor.  En flot slutspurt med nul fejl i omspringningen sikrede placeringen. Stort tillykke til de dygtige ryttere.

Flotte resultater for SØnderborg Rideklub i Sydjyske Mesterskaber

Pony dressurholdet opnåede en 4. plads med rytterne Ann-Kathrine Christiansen, Christine Marie Senger, Caroline Dahl og Victoria Rohleder. Alle fire ryttere var debutanter til Sydjyske Mesterskaber for klubhold og det er næsten ti år siden Sønderborg Rideklub sidst havde et hold kvalificeret i dressur.
Stort tillykke til de dygtige ryttere.

Arrangementer i den store hal

Fredag d. 1/6 kl. 18 til 20: Ungdomsudvalget og elevskolen afholder et arrangement for de unge i klubben.  Hallen er lukket for andre.
Lørdag d. 2/6 fra 10 til 12: Ungdomsudvalget og elevskolen afholder et arrangement for de unge i klubben.  Hallen er lukket for andre.
Søndag d. 10/6: Dressurudvalget afholder programridningskursus på min. LA niveau ved Dressurdommer Ivan Thomsen. Hallen er lukket for andre.
Dressurudvalget er ved at arrangere et lignende kursus for LD og LC ryttere. N�rmere informationer f�lger.

Workshops i horsemanship

Lørdag d. 23 juni afholdes 2 workshops i horsemanship på SØR. Første workshop er i leg med hest fra jord anden workshop er i trailerforberedning. Underviser er Annette Bødtcher Jensen. For mere information og tilmelding se www.sonderborg-rideklub.dk

S�R Ridelejr 1.-4. august 2012.

Der er i år sat et rigtig spændende program sammen til ridelejren. Der er rigtig mange spændende aktiviteter både med og uden hest til rigtig billige penge. Se flere informationer på www.sonderborg-rideklub.dk

Foldordning

Den nye foldordning er kommet godt i gang. Det er ikke mange steder, hvor man uden yderligere omkostninger kan få så fine græsfolde til rådighed for sin hest så mange timer om dagen.
Det er selvfølgelig tidkrævende at vedligeholde så mange folde, så det bliver nød til at være således, at dem der deler en fold sammen er ansvarlig for vedligehold af den. Dvs. de skal selv sikre reparation af folden, hvis der sker noget. Materialer kan fås ved personalet.

Reception for Rasmus

Flotte resultater for Sønderborg Rideklub i Sydjyske Mesterskaber

Arrangementer i den store hal

Workshops i horsemanship

SØR Ridelejr 1.-4. august 2012.

Foldordning