Du modtager dette fordi du har tilmeldt dig S�nderborg Rideklubs nyhedsbrev.

Hej Hr

Succesfuld arrangement fra ungdomsudvalget.

D. 1-3/6 afhold ungdomsudvalget og elevskolen hyggeweekend for børnene på SØR. Der deltog omkring 35 børn og unge. De havde et par dejlige og sjove dage med skovtur, ponygames, pizza, film og anden hygge. Tusind tak til ungdomsudvalget, Betina Thaves og de andre frivillige for det gode arrangement.

Trine stopper hos S�R

Af private årsager har Trine valgt at fratræde sin stilling hos SØR. Trine stopper med udgangen af juni. Tak for indsatsen til Trine, og vi håber, at vi stadig vil se Trine i stalden.

Sommerferie

Alt undervisning i den store hal stoppes i uge 27, 28, 29, 30 og 31. Der vil blive hængt information op i forhallen om hvilke dage Michael underviser.

I elevskolen tilbydes der undervisning i uge 27 (evt. med nogle hold lagt sammen). Der vil også være aktiv sommer ferie i denne uge.  Elevskolen holder sommerferie i uge 28, 29 og 30, Der er ridelejr i uge 31. Undervisningen starter igen i uge 32. De der har part på en pony kan ride deres sædvanlige 3 gange om ugen som de plejer.

Springbanen

D. 20/6 påbegyndes opsætning af hegn om springbanen.

Undervisere

Der har været efterspørgsel efter flere undervisere til enetimer i dressur. Vi har derfor aftalt med Sandra Kellmann og Line Duus at de må undervise. En enetime hos Sandra eller Line koster 125,-

Et flertal i bestyrelsen har valgt at stoppe samarbejdet med Gerhardt Kristiansen. Rasmus vil forsat undervise i spring. I samarbejde med de ryttere fra stalden og udefra der ønsker at springe,  arbejdes der på at finde yderligere en underviser i spring.

Gardehusarerne kommer igen i �r

De ankommer d. 5 juli og tager afsted igen d. 9 juli.  Der vil ligesom sidste år være åben hus lørdag d. 7 juli om eftermiddagen.  Vi tilbyder ponytræk og sælge pølser til gæsterne.  Der kommer en artikel i avisen om åben hus.

Bes�g fra SjÆllandske Sportskuske

D. 26/7 før vi besøg af ca. 10 personer og 7 heste fra Sjællandske Sportskuske. Både heste og kuske skal overnatte på SØR. Tag godt imod g�sterne.

Opgaver for ringridningsfesten

SØR har igen i år nogle opgaver for ringridningsfesten. Det drejer sig om at sætte tov op på slotspladsen, gøre rent efter hestene, tage tov ned på slotspladsen og ringridningspladsen.  Vi har forhandlet betalingen for indsatsen 50% op. Håber mange vil give en hånd med.

Desuden vil det traditionelle arrangement for rytterkomiteen blive gennemført om tirsdagn. De vil gerne låne ca. 5 heste. Vi før brug for nogen der vil være med til at grille pølser til dem.

Der kommer lister op i forhallen.

Tv-optagelse pÅ SØR

Fredag d. 6. juli får vi besøg af et produktionsselskab der skal optage til en tv-udsendelse for kanal 5. De vil være der mellem 15 og 17. De skal filme 8 amerikanere få undervisning, før de skal på ringriderpladsen og prøve kræfter med ringridning.

Succesfuld arrangement fra ungdomsudvalget.

Trine stopper hos SØR

Sommerferie

Springbanen

Undervisere