Du modtager dette fordi du har tilmeldt dig Sønderborg Rideklubs nyhedsbrev.

Hej,

Undervisning

Al undervisning i den store hal starter igen i uge 33. Enetimer kører som sidste år. Hvis der er nogen der ønsker ændringer, så send en SMS til Michael.

Holdtimer: Mandag kl. 16-17 kun for ponyer. Onsdag nedlægges. Torsdag kl. 19-20 for pony og hest.

Programridning ved Kurt Christensen

Den 14. og 15. september er der igen arrangeret programridning med dressurdommer Kurt Christensen. Se mere i forhallen.

Dressurkursus ved Vibeke Degn

Den 31/11 og 1/12 gennemføres dressurkursus ved Vibeke Degn. Se mere i forhallen.

Kursus med Anne Schultz

Desværre er kurset med Anne Schultz blevet planlagt en weekend, hvor der er stævne. Laila finder en ny dato for kurset.

StÆvner i efterÅret

7-8/9 2013 C-stævne Spring pony/hest
21-22/9 2013 C-stævne Dressur pony
23-24/11 2013 C-stævne Dressur hest

Boksleje

Der er desværre lavet en fejl i referat fra bestyrelsesmødet d. 27/5 hvor der står, at bokslejen hæves pr. 1/8. Som der blev kommunikeret i nyhedsbrev nr. 11 af d. 28/5 er stigningen i bokslejen på 50 kr. fra d. 1/7 2013.

Vi har i bogholderiet dog kommet til at hævet bokslejen med 50 kr både d. 1/7 og igen d. 1/8. Dette er en fejl. De 50 kr. der er opkrævet for meget, vil blive fratrukket på næste regning.

SØnderborg Rideklub stiller hold til DM i pony dressur

De 4 dygtige ryttere på holdet er Victoria Pedersen, Katrine L. Hansen, Lisa Nissen og Ann-Beth Ejstrup.

Ønsker fra personalet

Personalet beder om, at alle gør en indsats for at rydder op efter sig. Husk at der skal fejes og  ryddes op på striglepladserne, når de forlades. Pomler skal ikke fejes ind i hjørnet, med bæres hen i trillebøren på hjørnet.

RengØringsudvalg

Vi efterlyser aktive til rengøringsudvalget. Hvis centeret skal være et rart og pænt sted at komme, er det nødvendigt, at der bliver gjort rent i forgang, i cafeteriet og på toiletter ind i mellem. Der er jo kun os selv til at gøre det, så der ville være godt, hvis nogen vil give en hånd med.

Julefrokost 2013

Sæt kryds i kalenderen d. 6/12 til julefrokost på SØR. Vi havde en rigtig sjov fest sidste år og håber på endnu flere deltagere i år.

HØnet

De hønet vi har købt hjem syntes ikke at være holdbare nok. Vi kontakter leverandøren og tager en snak med dem og køber derfor ikke flere lige nu.

Der er en del, der gerne selv vil fylde net og vande høet. Desuden har vi opdaget, at personalet tager lang tid om at fylde nettene. Disse erfaringer har fået bestyrelsen til at ændre på beslutningen.

Beslutning som er taget sammen med Michael er i stedet, at der ikke må fodres med hø på gulvet. Hvis man ikke vil have net, skal man anskaffe en høkasse.

Hvis man vil have personalet til at fodre hesten med hø skal man have et stort net hvor der kan fyldet min. 10-12 kg eller en høkasse til samme mængde.

Man kan fylde sine net selv og hænge dem på boksen, så hænger personalet dem ind.

Alle nettene/kassen skal være med små huller.

Hvis man har et grønt net og gerne vil beholde det, skal man betale for det. Ved tvivlsspørgsmål spørg Michael.

Undervisning

Programridning ved Kurt Christensen