Pris for opstaldning

Der er plads til 85 heste og ponyer på Sønderborg Ridecenter.

I basis opstaldningsprisen betales for boksleje, hø/wrap, facilitetskort. Disse ydelser kan ikke vælges fra.

Derud over kan vælges at købe foder og foldordning. Du kan også vælge selv at lukke på fold, så koster fold ikke noget. Alle heste/ponyer får tildelt en fold, som de deler med 2-3 andre heste/ponyer. Folden kan bruges ca. 6 timer pr. dag i sommer halvåret. I vinterhalvåret kan vi tilbyde adgang til fold et par timer om dagen.

Gør det selv boks

Du kan vælge at leje en 'gør det selv' boks. Det du skal gøre selv er at muge ud hver dag. Inkluderet i prisen er ca. 30 kg. træpiller pr. uge, og hesten/ponyen bliver fodret af personalet. Træpillerne bliver placeret foran boksen af personalet 2 gang om ugen.

Opstaldningspris (uden krybbefoder og udmugning)

Boks

Boksleje

Hø/wrap

Facilitetskort

I alt

Hest

Mellem boks

Pony

Boks incl. udmugning på hverdage

Der bliver muget ud hos ved hesten på hverdage. Du skal selv muge ud i weekenden. Foder og foldordning kan tilkøbes.

Boks

Boksleje

Hø/wrap

Facilitetskort

I alt

Hest

Mellem boks

Foder

Der fodres med Balios Haberfrei

Kg. pr. dag Pris pr. mdr.

Fra 0 - 1 95

Fra 1,1 - 2 190

Fra 2,1 - 3 285

Fra 3,1 - 4 380

Fra 4,1 - 5 475

Hvis en hest/pony får 3 kg pr. dag koster det således 285 kr. pr. mdr. Hvis en hest/pony får 1,5 kg pr dag vil prisen være 190 kr. Hvis du vælger at købe foder selv kan du få alligevel få hesten fodret af personalet for 150 kr. pr. mdr.

Foldordning

Hvis du tilkøber foldordning, lukkes din hest på fold mandag til fredag enten formiddag eller eftermiddag.

Hvis du kun vil have hesten lukket ud eller tage ind, koster det 150 kr. pr. mdr.

Hvis du vil have hesten lukket ud og taget ind, koster det 300 kr. pr. mdr.

Fra 1. maj ca. 1 november kan hesten gå ude op til 6 timer pr. dag. Du kan yderligere bede om, at få din hest på fold i weekenden. Dette koster 50 kr. pr. weekend.

Bund i boksen

Bokspriser er incl. træpillebund i boksen. Der bevares en god madras ved, at der rengøres dagligt for hestepærer og våde klatter af personalet på hverdage (med mindre du har gør det selv boks) og dig selv i weekenden. Af hensyn til bunden i boksen er det et krav, at der muges ud i weekenden, og du pålægges gebyr (75 kr.), hvis det ikke sker (dog ikke hvis du har gør det selv boks). Du kan tilkøbe udmugning i weekenden. Det koster 150 kr. pr. måned.

Opstaldning på spåner, mer pris på 300 kr. pr. mdr.

Opstaldning på halm, mer pris på 300 kr. pr. mdr.

Yderlige omkostninger

Staldkontrakt: 200 kr.

Skabs/nøgle depositum: 200 kr.

Sadelskabsleje: stort skab 200 kr. pr. år/ lille skab 100 kr. pr. år.

Dagsopstaldning:

100 kr. pr. døgn eksl. foder, wrap og hø

120 kr. pr. døgn incl. hø og wrap

130 kr. pr. døgn incl. foder, wrap og hø

Hesteejeren forpligter sig til:

• At holde hesten livs- og ansvarsforsikret
  • At holde hesten beskåret og beslået i den udstrækning, det må anses for fagligt korrekt
  • At holde hesten korrekt striglet
  • At afholde udgifter i forbindelse med fælles vaccination, ormekur og gødningsprøve, der iværksættes af klubben
  • At overholde ordensreglerne
  • At deltage i ca. 1 foderweekend pr. år, når personalet skal have ferie/friweekend
  • At deltage i rengøring/vedligehold af fælles arealer ca. 4 dage pr. år