Aktivitetsudvalg

Udvalgets opgave er at igangsætte forskellige aktiviteter i klubben. Det kan være kurser, skovture, fester, fastelavn osv. Udvalget står for at planlægge, informere om og organisere aktiviteterne samt få hjælpere involveret. Udvalget har en kontaktperson i bestyrelsen som informerer bestyrelsen om aktiviteter i udvalget. Information på klubbens hjemmeside varetages af webmaster. Udvalget samarbejder med ungdomsudvalget for at få unge i klubben involveret.

Formand er Nicole Auerbach Hansen

Nicole Auerbach Hansen

Vi skaber klubben sammen

Som opstalder på SØR forpligter du dig til at være medlem af mindst 1 af klubbens udvalg. Der er lige nu følgende udvalg. Du er velkommen til at komme med forslag til flere relevante udvalg. Klik på udvalgets navn for at medlemmer og formand i udvalget.e.