Facilitetskort

For at ride i hallerne eller på banerne skal du have facilitetskort.

For pensionærer er der fri afbenyttelse af Rideklubbens faciliteter ugens 7 dage indenfor åbningstiden.

Ryttere udefra kan købe et facilitetskort til benyttelse af klubbens uden- og indendørs baner til kr. 500 pr. måned. Der kan også købes et 10-turskort til 350 kr.

Hvis du kun ønkser at ride i centeret, når du får undervisning, kan du vælge at betale facilitetsafgift pr. gang (35 kr.). Hvis du ønsker at ride i hallerne eller på banerne uden undervisning, skal du have facilitetskort eller 10-turskort. Du skal endvidere være medlem af klubben. For at melde dig ind og købe facilitetskort kan du henvende dig til mail@sonderborg-rideklub.dk

Faciliteter

• To ridehaller
  • En lille på 20x40 m.
  • En stor på 20x60 m.
  • Udendørs springbane
  • Udendørs dressurbane
  • Indendørs og udendørs vaskepladser
  • Varmelampe
  • Cafeteria

Sapoue Uqrnacs

Nestibulum laoreet risuis convallis consectetur in. Nolacierat ulamce sollicitue duipretium puru necerais feugitagat congue puru volutpat suscipit convallis anmegte alsqiu convallis.